Utbildning

Marknadens kanske bästa & mest eftertraktade PT-licens.

PT-utbildning som lever upp till branschens höga standard

Vi har under många år hjälpt hundratals människor att förverkliga sin dröm att arbeta som personliga tränare. Ni hittar idag våra elever runt om i världen där vi tillsammans bidrar till en hälsosammare livsstil.

Din internationella PT-licens

Efter godkänd examen erhåller du en internationell licens inom personlig träning via Bodyfight Sverige. Som ett utav Sveriges snabbast växande bolag inom träning och hälsa, vet vi vad som krävs för att du ska lyckas inom branschen. Detta bevisas gång på gång då våra elever fortsätter leverera, något vi är mycket stolta över.

Bättre kvalité, till ett bättre pris

Den allra bästa utbildningen ska inte behöva kosta en förmögenhet, det är så vi resonerar på Bodyfight. Som en av Sveriges absolut bästa och mest erfarna PT-skolor är vår strävan är att hålla ned priset så mycket som möjligt. Detta så att du kan få bästa kvalité för din kurs utan att betala ett överpris som många andra begär.

1.Förstudier
Direkt efter bokad PT-utbildning kommer du erhålla dina förstudier. Dessa ska vara inlämnade och klara innan utbildningens start.

2.Teoretisk del
Kursen inleds med teoretiska dagar där syftet är att lära dig allt om kroppen och dess funktioner. En snabb repetition av dina förstudier som avslutas med ett teoretiskt prov.

3.Praktiskt del
Utbildningen avslutas med en praktisk del. Här får du använda dig av alla de teoretiska kunskaper du lärt dig, för att förbättra dina kunskaper i praktiken. Denna delen avslutas med prov inom både sälj, kalipermätning och praktiskt prov på gymmet.

Your body | Your fight