PT-utbildning Stockholm och Marbella

Vill du utbilda dig till PT?

Vi på Bodyfight välkomnar er elever till Bodyfight PT-School som ger er marknadens mest eftertraktade PT-licens efter godkänd examen.  Ingen PT-utbildning i hela världen kan garantera dig ett jobb men vi på Bodyfight kan ge dig de absolut bästa förutsättningarna för att du ska kunna nå just ditt mål oavsett vad det är och med så många år i branschen så har vi som företag många samarbeten direkt med olika gym både i hela Sverige och utomlands som t ex Marbella där vi har vårt huvudkontor. Oavsett om ditt mål är att arbeta som PT på ett gym, starta eget företag, arbeta som PT Online eller bara lära dig mer om kost och träning och utveckla dina egna kunskaper, så är vi rätt skola för dig!

 

Många av de som har utbildat sig hos oss och har Bodyfight PT-licens jobbar idag som personlig tränare på gym som t ex SATS, Nordic Wellness, World Class, Actic, Träna Mer i Uppsala, Genki, Gym M13 i Marbella, Reebok Hybrid i Marbella, Real Padel utomhusgym i Marbella osv.
Vi har utbildat väldigt många som har haft ambitionen att kunna arbeta med sin passion och samtidigt kunna ha en väldigt hög inkomst och det är vårt mål att hjälpa er med de verktyg som vi vet att ni kommer att behöva för att nå även detta mål. Vi har samarbete med flera ledande aktörer inom t ex PT-verktyget Zenfit som är en av våra samarbetspartners, ni lär er hur ni skulle kunna hantera 100+ klienter online samtidigt och ändå hålla en hög kvalitet och god struktur.

 

Your Body, Your Fight

Det finns många som inte vet om att du som duktig personlig tränare kan ha en högre inkomst än t ex en läkare. Under utbildningens gång så kommer vi berätta om de Bodyfight PTs som blivit extremt framgångsrika – Hur gjorde de för att lyckas?  Våra lärare på Bodyfight PT-School är bland annat Richard Nilsson, Patrik Malmqvist, Frida Sjöström och Emil Olsson. 

Richard Nilsson är grundare av Bodyfight och även rektor och lärare på skolan och har utbildat hundratals personliga tränare de senaste 8 åren. Richard är även certifierad fystränare med inriktning på elitidrott, samt diplomerad idrottsmassör, kostrådgivare och utbildad inom kinesiotejp. Patrik Malmqvist har 9 års erfarenhet som lärare på PT-skola och är inte bara PT utan även naprapat och idrottsmassör.  Frida Malmqvist är IFBB Pro, en av Europas bästa atleter inom Bikini Fitness och en otroligt duktig och pedagogisk PT. Emil Olsson är både PT och legitimerad naprapat och har ett brinnande intresse för träning och hälsa. 

Vi har våra större kurser i Marbella och Stockholm, men vi utbildar även i Göteborg och Malmö och vi kan även skräddarsy en utbildning på annan ort. Bodyfight startades med passionen för att driva och uppmana fler människor till en mer aktiv och hälsosam livsstil. Något som vi har lärt oss under alla dessa år i branschen är att; alla är olika och alla har olika mål. Det är din kropp och kamp för att nå just ditt mål, därav vår slogan – Your Body, Your Fight.  

Vi ses på Bodyfight! 

Leave a Reply

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy