image

Tips och nyheter från
Bodyfight Sverige

53609543 767553310295493 8523796068486348800 n

Ny samarbetspartner: MYPROTEIN

Myprotein kommer under kommande PT-utbildning förse våra elever med alla möjliga träningstillskott de kan tänkas behöva för att maximera sina resultat under utbildningen.

Gunilla

Så har jag tränat för att få mina magrutor!

Magmusklerna har en förmåga att återhämta sig snabbt. Därför är det möjligt och också nödvändigt att träna magen ofta för att kunna mejsla fram de där så åtråvärda rutorna!

Träna triceps korrekt

Så tränar du dina triceps korrekt

För att uppnå detta ska du som alltid låsa axlarna bakåt, pressa ihop skulderbladen. Detta ska göras för att du ska kunna isolera rörelsen på bästa sätt, vilket kommer att lägga full belastning på triceps under hela övningen. Försök justera vikten därefter, så att tekniken förblir rätt för optimalt träningsresultat.

Bygg stora armar

Så bygger du stora armar

Det misstaget man oftast stöter på med klienter är att de i vanliga fall använder sig av helt för tunga vikter och för få reps. Den höga belastningen tar ut sig på tekniken och resultatet blir halvdant. Vi rekommenderar att du hellre sänker vikten och siktar på att få den absolut bästa kontakten med dina armmuskler. Utnyttja hela rörelsen (range of motion) och fokusera helt enkelt på tekniken. Kör explosivt i den koncentriska fasen (när muskeln spänns), för att sedan hålla emot i en kontrollerad rörelse på vägen tillbaka (excentriska fasen). Detta kommer resultera i maximal effekt för muskeln.

utbilda dig till PT

5 viktiga saker du bör tänka vid val av PT-utbildning

Drömmer du om en karriär inom personlig träning? Här är fem viktiga tips för dig som vill utbilda dig till PT.

Vi expanderar och behöver dig!

Bodyfight växer, nu söker vi dig!

2018 har hittills varit ett mycket framgångsrikt år för oss på Bodyfight Sverige och vi har inlett 2019 väldigt starkt med nya rekryteringar inom både personal, samarbetspartners och sponsorer.

Bodyfight lanserar ny webbsida!

Bodyfight lanserar sin alldeles nya webbsida med ny stilren design. Hemsidan är utvecklad tillsammans med Hampus Ershagen på Webient.