FAQ

Frequently Asked Questions

Frågor kring utbildningen

Vi kräver ingenting, men rekommenderar att du har erfarenhet inom ämnet sedan tidigare. Detta för att du utan större besvär ska hänga med i utbildningens
höga tempo.

Efter att du erhållit vår eftertraktade internationella PT-licens så kommer du kunna söka jobb var du vill i hela världen. De som har utbildat sig hos oss har fått jobb på gym som t.ex. SATS, Nordic Wellness, WorldClass, Actic, Fitness 24Seven, Delta Gym, TränaMer och Genki mm.

Vår gemensamma åsikt hos Bodyfight har alltid varit att utbildningar inom träning och hälsa inte ska kosta en förmögenhet, vilket det tyvärr gör på många håll idag. Trots vårt starka varumärke, har vi därför valt att behålla samma låga pris. Vi strävar efter att hålla så låga priser som möjligt och samtidigt erbjuda absolut högsta kvalité av utbildning.


Ja. Många utav våra elever har inte i avsikt att arbeta inom ämnet de utbildar sig inom, utan vill helt enkelt bara bättra på sina egna kunskaper. Roligt tycker vi!

Ja. Vi på Bodyfight tycker alla ska ha chans till ett hälsosammare liv och erbjuder därför räntefri avbetalning. Kontakta oss på info@bodyfight.se, så hjälper vi dig.