This is custom heading element

This is custom heading element

Vad har ni för krav för att få utbilda sig hos er?

Vi kräver ingenting, men rekommenderar att du har erfarenhet inom ämnet sedan tidigare. Detta för att du utan större besvär ska hänga med i utbildningens
höga tempo.

Vart kan jag söka jobb någonstans efter er PT-utbildning?

Efter att du erhållit vår eftertraktade internationella PT-licens så kommer du kunna söka jobb var du vill i hela världen. De som har utbildat sig hos oss har fått jobb på gym som t.ex. SATS, Nordic Wellness, WorldClass, Actic, Fitness 24Seven, Delta Gym, TränaMer och Genki mm.

Hur kan ni hålla ett så mycket lägre pris än övriga utbildningar?

Vår gemensamma åsikt hos Bodyfight har alltid varit att utbildningar inom träning och hälsa inte ska kosta en förmögenhet, vilket det tyvärr gör på många håll idag. Trots vårt starka varumärke, har vi därför valt att behålla samma låga pris. Vi strävar efter att hålla så låga priser som möjligt och samtidigt erbjuda absolut högsta kvalité av utbildning.

Kan jag gå en pt-utbildning trots att jag inte har i avsikt att arbeta inom ämnet i framtiden?

Ja. Många utav våra elever har inte i avsikt att arbeta inom ämnet de utbildar sig inom, utan vill helt enkelt bara bättra på sina egna kunskaper. Roligt tycker vi!

Kan jag dela upp min betalning?

Ja. Vi på Bodyfight tycker alla ska ha chans till ett hälsosammare liv och erbjuder därför räntefri avbetalning. Kontakta oss på info@bodyfight.se, så hjälper vi dig.

Leave a Reply